Webbdesign och responsiva webbsajter

Vi har utvecklat websajter av båda det enklare slaget med statiska sidor till tyngre informationsportaler med flerspråksstöd byggda med det publiceringsverktyg som passat behoven bäst.

Vi har integrerat betallösningar, forum och kommentarssystem. Behöver du avancerad statistik har vi provat klick- och funktionsanvändningsstatistik i Google Analytics så att man kan se hur ofta varje funktion på specifika sidor används.

Responsiv design - vad är det?

Drömbolaget hjälper Malmös företag att mobilanpassa sina sajter. Allt fler surfar med sin mobiltelefon och sin surfplatta. Har man inte en hemsida som automatiskt anpassar sig till besökarens enhet så tappar man affärer till sina konkurrenter.

För att du ska få en översikt av hur dagens användning ser ut av den mobila webben har vi nedan listat fakta som kan vara intressant för dig att veta:

10% av alla smartphoneanvändare mobilsurfar med sin smartphone
71% använder en smartphone för att hitta information när de är på resande fot
53% mobilsurfar på jobbet
87% lämnar en svåranvänd mobilwebb
70% återvänder aldrig till en svåranvänd mobilwebb
49% blir frustrerade av att webbplatser inte är mobilanpassade
33% går till en konkurrerande webbplats

År 2014 beräknas dessutom 50% av internettrafiken komma från mobila enheter och försäljningen av läsplattor beräknas under 2015 vara i närheten av 49 miljarder dollar. Det kommer mao att säljas fler läsplattor än datorer.

Sökmotoroptimering

Vi bygger alltid våra webbsajter så att sökmotorer lätt förstår vad dina sidor handlar om. Vi kör med Googles rekommendationer, rubriker ska sitta i rubrik-taggar, HTML-koden ska följa HTML5-standarden och vara kort och koncis. Vi ägnar oss aldrig åt fula trick för att nå tillfälligt förbättrade positioner som kan sluta i blockering av sajten från sökmotorerna. Hos oss är din sajts placering trygg.

Webbapplikationer

Läs mer under Applikationsutveckling.