Binero fungerar inte - åker i soptunnan

 

Binero fungerar inte - åker i soptunnan

Såhär har Bineros egen hemsida sett ut större delen av dagen.

Idag har webhotellet Binero fungerat exceptionellt dåligt. Hittills idag har en av våra kunders webbsida gått ner elva ggr. Oftast runt 10 minuter åt gången men ibland upp till en halvtimme.

Om det bara hade handlat om en enstaka dag kunde man levt med det, alla webbhotell har problem ibland. De senaste veckorna har Binero dock bara blivit sämre och sämre.

Upptid

Upptiden har dykt från 99.0% sett över 30 dagar till 98.35%.

De senaste sju dagarna är upptiden bara 96.35%. Just idag är upptiden 93.36%. I klartext betyder det att nästan 1 gång av 10 som någon går in på webbsajten får de inte se hemsidan alls.

Prestanda

Det är inte bara det att Binero är nere väldigt ofta, det går långsamt när de är uppe också. Laddtiden på en av våra kunders webbsajters startsida är 2 - 8 sekunder på Binero. Samma webbplats på webbhotellet Admax ligger på 0.5 sekunder. Vi pratar alltså faktor 4 - 16 långsammare.

Hur kunde det gå så snabbt utför för Binero när de införde Binero 2.0? Vi vet inte. Vi tackar för några goda år med er Binero, nu flyttar vi resten av våra sajter bort från er.

Webmaster Network har ett dynamiskt test av webbhotell. Det är ett script som är installerat på ett flertal av Sveriges webbhotell. Här kan man lätt se att Binero ligger långt ner i de flesta testerna.