Att prioritera i finanskris


Vad prioriterar man när arbetstiden måste fördelas mellan underhåll av nyheter/blogg och det dagliga arbetet? Med finanskrisen i ryggen är det tydligt att vi prioriterade arbete och intäkter. Trots minskad orderingång klarade vi krisen och idag är vi tillbaka i en fin position. Det är läge att vårvattna bloggen och berätta om webbvärldens oändliga under!

Som ni säkert ser har Drömbolagets webbplats passerat sitt bäst före-datum. Inte bara designen men även funktionen planeras nu om som bäst, det blir faktiskt Drömbolaget.se 3.0 för oss.

Vi tar samtidigt ett välbehövligt steg bort från Joomla! (ett publiceringsverktyg världen snart glömt bort) och hälsar SilverStripe välkommet.

När vi nu byggt inte mindre än sex väldigt varierande webbplatser med allt från design-community till informationsportal i SilverStripe är vi säkra på att det här publiceringsverktyget verkligen slår det mesta.

Open Source leder till obefintliga licenskostnader - bra för både dig som kund och för oss ur konkurrenssynpunkt. Vi kan ofta bygga en helt ny webbplats för samma pris som enbart licensen för ett konkurrerande publiceringsverktyg i denna klass kostar.

Vill du veta mer om SilverStripe och hur det kan göra det lätt för dig att ta kontrollen över din webbsajt?

Ring oss idag på 040-644 48 50 eller mejla oss!